TIBERIU TROIA

Ride Ride Slide – Croația ziua a 2-a – lansare Iron 1200 și Forty-Eight Special

Evenimentul Harley-Davidson Ride Ride Slide a ajuns la momentul culminant: facem cunoștință cu noile modele Iron 1200 și Forty-Eight Special.

După o primă zi în care am făcut o tură de câteva sute de kilometri cu două modele din familia Touring, a sosit momentul să întâlnim ultimile modele Sportster lansate de Harley-Davidson.

Respectând programul primei zile, după o scurtă ședință tehnică în care ni s-a prezentat itinerariul și locurile opririlor, ne-am îndreptat spre faleza de lângă hotel, unde o flotă de 20 de motociclete din cele două modele noi ne aștepta la câțiva metri de malul mării.

Ride Ride Slide

Am plecat încolonați pe un traseu diferit de cel străbătut cu modelele Touring, speculând avantajele gabaritului, a masei reduse și adaptându-ne la puterea mai mică a motoarelor Evolution instalate pe motocicletele Sportster.

Nu pot spune că plimbarea cu un Sportster este mai plăcută sau nu față de o tură cu un Touring, este pur și simplu diferită și trebuie luată ca atare.

Ride Ride Slide

Am plecat încolonați pe un traseu diferit de cel străbătut cu modelele Touring, speculând avantajele gabaritului, a masei reduse și adaptându-ne la puterea mai mică a motoarelor Evolution instalate pe motocicletele Sportster.

Nu pot spune că plimbarea cu un Sportster este mai plăcută sau nu, față de o tură cu un Touring, este pur și simplu diferită și trebuie luată ca atare.

Ride Ride Slide

Un Sportster poate fi o motocicletă de început pentru cineva care hotărăște să treacă la ceva mai mare, sau poate să fie motocicleta de o viață pentru un pilot mai scund, sau care nu are nevoie de mai mult.

Și, când spun asta, nu-mi vine să cred că s-a ajuns aici: o motocicletă de 1200 cc să fie considerată de unii ca insuficientă pentru folosința de zi cu zi.

Cele două noi modele, Iron 1200 și Forty-Eight Special, pot fi achiziționate de la magazinul Harley-Davidson București.

Ride Ride Slide

Materialul filmat a fost difuzat în emisiunea La Volan transmisă de Digi 24 sâmbătă 12 mai 2018.

Foto: Harley-Davidson și arhiva personală

Echipament folosit la test

– Cască Caberg Freedom

– Geacă Uvex

– Pantaloni Wintex

– Cizme Puma

– Mănuși Spidi TX-1 – Motor Team

Pentru cei care vor să afle mai multe despre cele două noi modele, mai jos sunt articolele postate imediat după anunțul apariției lor.

Iron 1200 – noul model Harley-Davidson din familia Sportster

Harley-Davidson a lansat un nou model Sportster – Forty-Eight Special

Dacă nu aţi văzut toate testele şi cursele moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de Facebook, sau dacă vreţi să urmăriţi materialele pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonaţi la canalul YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*