TIBERIU TROIA

Cupa La Volan cu scuterul Piaggio MP3 – episodul 5

Încercarea noastră de a vă convinge să renunțați la mașină în oraș, competiția amicală cu scuterul Piaggio MP3, se apropie de final, invitații ediției fiind Mircea Vâlcu și Andreea Din, VJ la UTV.

Acum, că totul s-a încheiat cu bine și nu am avut parte de evenimente neplăcute, trebuie să recunosc că am avut emoții la filmări.

Riscul de a asista colegi care nu au nici un fel de experiență moto e o realitate și, cu tot echipamentul de protecție pe care l-am folosit, oricând poate interveni o accidentare.

Norocul, sau poate moderația și chibzuința invitaților noștri, au făcut să nu avem accidente, nici măcar din cele ușoare, fără urmări.

Scuterul Piaggio MP3

Dar, chiar dacă nu am avut parte de căzături, susțin în continuare că un curs de instruire este absolut necesar, înainte de a urca pe scuterul cu trei roți, pentru cei care nu au folosit scuter sau motocicletă.

Și, ca să vedeți că am dreptate, vă invit să urmăriți episodul următor, ultimul din Cupa La Volan – Piaggio MP3 ediția 2018.

Scuterul Piaggio MP3

Așadar, Cupa La Volan ediția a 3-a, cu scuterul Piaggio MP3, cel de-al cincilea episod cu Mircea Vâlcu și Andreea Din, film prezentat în emisiunea La Volan difuzată de postul Digi24 sâmbătă 27 octombrie.

Scuterul Piaggio MP3 testat în Cupa La Volan a fost pus la dispoziție de compania The Bike Hub Romania, importatorul autorizat Piaggio în România.

Pentru cei care nu cunosc scuterul Piaggio MP3, mai jos am postat prezentarea modelului Piaggio MP3 Yourban LT 300ie, material prezentat în emisiunea La Volan, difuzată de postul Digi24 sâmbătă 21 aprilie 2018 și primele trei episoade din Cupa La Volan cu Piaggio MP3.

Piaggio MP3 Yourban LT 300ie – test și prezentare – varianta video

Cupa La Volan ediția a 3-a cu Piaggio MP3 – primul episod

Cupa La Volan ediția a 3-a cu scuterul Piaggio MP3 – episodul 2

Cupa La Volan cu scuterul Piaggio MP3 – episodul 3

Cupa La Volan cu scuterul Piaggio MP3 – episodul 4

Dacă nu aţi văzut toate testele şi cursele moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de Facebook, sau dacă vreţi să urmăriţi materialele pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonaţi la canalul YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*